Resultaten voor weekend

weekend
 
weekend Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: weekend EN weekend ES weekend FR. Vertalingen weekend NLDE. w i k nt. s, en meerv.
Dik pak sneeuw in aantocht; grote kans op wit weekend Binnenland Telegraaf.nl.
Nieuws / Binnenland. Dik pak sneeuw in aantocht; grote kans op wit weekend. 2017 in BINNENLAND. Na een paar regenachtige dagen staat ons een koud weekend te wachten. Volgens Weerplaza gaat het op sommige plekken in ons land flink sneeuwen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: weekend. w ee keinde het; o; meervoud: weekeinden, weekeindes, w ee kend het; o; meervoud: weekends, weekenden 1 periode van vrijdagavond tot maandagmorgen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
weekend Nederlands woordenboek Woorden.org.
Weekeinde / weekeind / weekend: Zijn weekeinde en weekeind correcte synoniemen van weekend? 8 definities op Encyclo. periode aan het eind van de week, zaterdag en zondag vb: in het weekend heb ik tijd om uit te slapen Synoniem: weekeinde.
Sneeuw en vorst verwacht: Het weekend wordt op en top winter Omroep Gelderland.
Sneeuw en vorst verwacht: Het weekend wordt op en top winter. WAGENINGEN Een terrasje pakken en genieten van de zon zit er in Gelderland komend weekend niet in. Er wordt sneeuw verwacht en de temperaturen gaan flink onderuit. Het weekend wordt op en top winter, zegt Alfred Snoek van MeteoGroup van Wageningen.
FeestDJRuud Dirtcaps Weekend ft. Sjaak Kraantje Pappie YouTube.
KOOP WEEKEND HIER: http//bit.ly/12qlXHi: / STREAM WEEKEND HIER: http//spoti.fi/10DrYTn.: SLAMFM is er klaar voor om de zomer uitbundig in te knallen, dat begon met op 22 juni de eerste editie van de Fernandes City Tour. Afgelopen weken kregen luisteraars de kans om mee te doen aan de Beachbreak Blender.
Een gratis weekend vol cultuur tijdens De Opening Tilburg.com.
Dit artikel is al 10 dagen oud en wellicht niet meer relevant. Een gratis weekend vol cultuur tijdens De Opening. Sep 11, 2017. In het weekend van 16 en 17 september wordt de cultuur in Tilburg gevierd met De Opening.
JAN Online Shopping Weekend.
JAN Online Shopping Weekend. Zet zaterdag 7 en zondag 8 oktober in je agenda, want dan vindt het JAN Online Shopping Weekend plaats! Tijdens dit online event, krijg jij als JAN-lezer 20% kortingen bij onderstaande deelnemers. Heel veel shop plezier!

Contacteer ons